dilluns, 9 de juny del 2014

Madrid. Jairo Fresnedoso

A. Madrid.

B. Fer un text descriptiu seguint les pautes del tema. 200 paraules.

La ciutat de Madrid té 3.207.247 d'habitants, amb la inclusió de la seva àrea metropolitana la xifra de població és de 6.543.031 d’habitants. Avui dia, és la quarta àrea metropolitana, per darrere de les de París, Londres i Regió del Ruhr, i la tercera ciutat més poblada de la Unió Europea, per darrere de Berlín i Londres.

Madrid té diferents funcions com podria ser la administrativa situada a la Puerta de Europa, …
La funció comercial, situada a la Porta del Sol, a la Gran Vía, a la Pasarela de la Cibeles, al mercat El Rastro i altres zones de cafè i centres comercials. Una funció residencial al Casc Antic, a l’Ensanche i a la Perifèria. També té una funció industrial, situada al polígon industrial de Fuenlabrada, l’edifici de CEPSA, etc.

Aquesta ciutat és una metròpoli, perquè és un conjunt de poblacions unides entre elles i aquestes formen l’àrea metropolitana, és a dir, la ciutat de Madrid.


Madrid forma part de la xarxa urbana Central, la més important de la Península. La seva importància és basa en la centralització de les vies de comunicació d’Espanya, el desenvolupament econòmic i la concentració del poder polític i financer.

C. incloure fotografies descriptives que justifiquin i demostren els arguments del text anterior.




Aquesta imatge és de la Gran Vía. Correspondria a la funció comercial perquè veiem com volen atreure als turistes i habitants amb publicitat a una de les zones més importants de la ciutat.

 

Aquesta imatge és una àrea residencial de la ciutat, fent referència a la funció residencial, perquè surten diferents pisos on habiten els habitants de Madrid.










Aquesta imatge fa referència a la funció indutrial, perquè és de l’edifici de CEPSA.












Aquesta imatge és de la Puerta de Europa i fa referència a la funció administrativa. 







D. incloure vistes aèries i plànol.


































E. Inserir un vídeo d' urbanisme.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada