dilluns, 7 d’abril del 2014

París- Aroa Logrosán.

A. Triar una Ciutat

He triat la Ciutat de París.

B. Fer un text descriptiu seguint les pautes del tema. 200 paraules

La ciutat de París dins dels seus estrets límits administratius té una població de 2.243.833 habitants (2010). No obstant això, durant el segle XX, l'àrea metropolitana de París es va expandir, i és avui dia la cinquena ciutat més gran del continent europeu i la segona per àrea metropolitana.

Paris te diferents funcions com:

-La funció cultural situada en la Torre Eiffel, Museu del Louvre, la Catedral de Notre-Dame, la capella dels Invàlids, el pont Alexandre III, el Centre Pompidou, la basílica de Montmartre, etc.

-La funció comercial com: La Torre Eiffel, el Moulin Rouge, avinguda dels camps elisis, plaça de la concòrdia, etc.
-Funcions residencials com: El districte de paris que inclou els barris residencials de Auteuil i de Passy.

Aquesta ciutat és una metròpoli, perquè s'expandeix molt més enllà dels límits de la ciutat, formant un oval irregular amb extensions de creixement urbà al llarg dels rius Sena i Marne cap al sud-est i est, així com al llarg del Sena i del riu Oise al nord-oest i nord. Més enllà dels principals suburbis, la densitat de població descendeix bruscament: una zona mixta de boscos i zones agrícoles amb una sèrie de ciutats satèl·lit distribuïdes de manera dispersa i relativament uniforme. Aquesta corona urbana, quan es combina amb l'aglomeració de París, completa l'àrea urbana de París, aquestes formen l’àrea metropolitana, és a dir, la ciutat de paris.


Paris forma part de la xarxa urbana Central de França és el principal destí turístic del món, i la seva capital concentra gran part de l'atenció de la gran majoria de turistes que visiten el país. La seva importància és basa en la centralització de les vies de comunicació.
París es connecta amb la resta d'Europa gràcies a una moderna xarxa d'autovies i al complet sistema ferroviari.

C. incloure fotografies descriptives que justifiquin i demostren els arguments del text anterior.




Aquesta imatge és de la Torre Eiffel, i correspondria a la funció cultural, perquè veiem com volen atreure als turistes a una de les zones més importants de la ciutat.





Aquesta dues imatges son del barri Auteuil i Passy, Correspondria a la funció residencial, perquè surten diferents pisos on habiten els habitants de Paris.



















Aquesta imatge és avinguda dels camps elisis i correspondria a la funció comercial, perquè veiem com volen atreure als turistes.







D. incloure vistes aèries i plànol.
















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada