dilluns, 7 d’abril del 2014

Sevilla- Natalia Naranjo.

Sevilla és un municipi i ciutat espanyola, capital de la comunitat autònoma d'Andalusia.
Compta amb 700 169 habitants, és la ciutat més poblada d'Andalusia, la quarta d'Espanya després de Madrid, Barcelona i València.
Forma part d'una metròpoli perquè és una gran ciutat envoltada de ciutats petites i mitjanes.




Disposa d'una xarxa desenvolupada de transport per carretera i ferrocarril, així com d'un aeroport internacional.
En el sector de serveis de la ciutat de Sevilla ocupen un lloc destacat el turisme, amb una densa xarxa d'hotels i restaurants. El transport de mercaderies per ferrocarril té relativament poca importància , i el transport per via aèria és mínim (entre 4.000 i 6.000 tones/any).
És la quarta ciutat comercial més important d'Espanya.



Els fluxos del sistema urbà de Sevilla, els llocs on trobem l’activitats cultural, turísitica són per exemple: la Giralda, Plaça Espanya, Torre d'Or, Catedral de Santa Maria, Els dies de la Fira d' Abril etc..

La Giralda és una torre que forma part de la Catedral de Sevilla un dels edificis més representatius de Sevilla una de les més grans del món i veritable joia del gòtic i el barroc.


La Plaça d'Espanya es troba al Parc de María Luisa, un dels espais més espectaculars de l'arquitectura regionalista. Es va construir com a edifici principal de l'Exposició Iberoamericana de Sevilla de 1929 i als seus bancs apareixen representades totes les províncies d'Espanya en draps de taulells, així com els busts d'espanyols il·lustres en els seus murs.


La Torre de l'Or  és una torre militar separada de la resta de la muralla que deu el seu nom al seu primitiu recobriment de rajoles amb reflexos daurats.


La Fira d'Abril és el conjunt de casetes i atraccions que s'instal·len per a la celebració de la festa local de Sevilla capital a finals d'Abril principis de Maig. Més generalment és una festa que reivindica els costums i cultura andalusos i que se celebra a moltes ciutats fora d'Andalusia, com ara Barcelona i València.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada